Întrunită Vineri, 18 noiembrie 2022, Comisia de Organizare a Victory Cup a luat deciziile prezentate mai jos:

18/11/2022
COMISIA DE DISCIPLINA

Contestație Marian Dumitru, manager CS Padureni, referitoare la numărul jucătorilor aflați pe banca celor de la La Squadra la meciul direct din etapa a 15-a. De asemenea, s-au notat plângeri referitoare la injurii la adresa arbitrilor și la adresa propriei echipe. 

Decizie: În urma vizionării imaginilor de pe camerele video, a raportului de joc și a declarațiilor martorilor, s-a decis amendă 500 de lei și avertisment scris pentru La Squadra. În cazul unor noi abateri echipa riscă depunctarea, o penalizare financiară mai mare sau chiar excluderea din competiție. 


Articolul 30 – Numarul jucatorilor

B. Pe foaia de joc pot fi trecuti un numar de maximum 12 jucatori, singurii care, alaturi de manager si responsabili, au dreptul de a intra in incinta terenului de joc, spatiul tehnic delimitat de organizator. Pe banca tehnica, spatial tehnic, pot lua loc maximum 15 persoane!


C. Este obligatoriu ca jucatorii trecuti in foaia de joc sa faca parte din lotul formatiei! Persoanelor straine le este interzis accesul pe terenul de joc si in spatiul tehnic destinat rezervelor si staff-ului.


Reg Disciplina

Articolul 7 – Raspunderea echipelor si a responsabililor

Echipele si responsabilii echipelor raspund pentru conduita jucătorilor, oficialilor, membrilor, suporterilor lor şi a oricăror alte persoane pe care le reprezintă sau a căror apartenență la acestea este de notorietate. Responsabilii echipelor sunt obligați la plata penalităților corespunzatoare abaterilor comise.


Foto Nume Echipa Avertisment verbal Avertisment scris Nr. etape

Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!