Întrunită Marți, 13 decembrie 2022, Comisia de Organizare a Victory Cup a luat deciziile prezentate mai jos:

13/12/2022
COMISIA DE DISCIPLINA

Contestația echipei Glory Team referitoare la partida cu Fan Courier 2, încheiată cu scorul de 2-3. 


Glory Team a susținut că jucătorul Ionut Dinu de la Fan Courier 2 nu se află în lotul comun al conform site-ului Victory Cup. Ionut Dinu a evoluat pentru Fan Courier 2 în partida de mai sus. 


Articolul 46 din regulamentul Victory Cup referitor la echipele satelit spune următoarele: 

“Echipa satelit poate avea in componenta maxim 10 jucatori din lotul echipei principala, care se stabilesc inaintea turului si in pauza dintre tur si retur, conform tintarului echipei satelit.


Reamintim ca TOATE echipele participante în competiția Victory Cup au putut face modificări în componența loturilor comune între etapele 15 și 16. După începerea etapei 16, nicio altă modificare nu a mai fost admisă. 


De asemenea loturile comune au fost trimise către reprezentanții Victory Cup și se afla in posesia acestora. Până la remedierea problemei tehnice, orice manager are dreptul de a solicita loturile comune spre verificare.


Așadar, contestația celor de la Glory Team nu este admisă deoarece loturile echipelor de pe site nu au putut fi actualizate din cauza unor probleme tehnice, neexistând posibilitatea de a mai adauga sau sterge jucători din loturile echipelor. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient, încercăm să rezolvăm problema cât mai repede posibil.

Foto Nume Echipa Avertisment verbal Avertisment scris Nr. etape

Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!