11
Editii
96
Echipe
1800
Jucatori
18
Premii saptamanale
40
Poze / meci
1690
Rezumate video

Vino la Victory Cup

"Mereu peste așteptări!"

Dacă vrei să-i aperi şuturile lui Bănel Nicoliță, crezi că reuşeşti să-l driblezi pe Sorin Ghionea și poţi să-l ţii în marcaj pe Ionuț Mazilu sau să-l blochezi pe Petre Marin, atunci înseamnă că Victory Cup e locul ideal pentru a-ți măsura talentul cu fotbalişti care au scris istorie pe prima scenă a fotbalului românesc şi au participat, la cel mai înalt nivel, în cupele europene.

Ce oferim

Victory Cup

Incepand cu editia cu numarul 11, toate partide din cadrul Victory Cup se disputa la baza Smart Arena din Bulevardul Ghencea 31, Royal Victory Arena, Sector 6, Bucuresti, Romania.

Victory Cup

Cele doua terenuri de ultima generatie (suprafata de joc fiind schimbata in intregime in iunie 2018) ofera cele mai bune conditii pentru desfasurarea jocului de minifotbal.

Victory Cup

Dimensiunile terenului sunt de 40x20 m, baza dispune de vestiar, tribune, iar locatia este aflata in vecinatatea mijloacelor de transport In comun, la 200 de metri de statia de metrou Lujerului (Magistrala 3).

Victory Cup

Accesul la teren se poate face si cu mijloacele de transport in comun RATB, astfel:

  • Din Bd Iuliu Maniu cu trolebuzele 61, 62, autobuzele 136, 236, 336
  • Din Bd Timisoara cu tramvaiele 8, 25, 35, autobuzele 137, 138
  • Din Str Brasov cu tramvaiul 41
Victory Cup

In decursul celor 10 editii in care Victory Cup a crescut de la o editie la alta, competitia s-a bazat pe arbitri care oficiaza in competitiile importante la nivel local si national.

Victory Cup

Conform regulamentelor jocului de minifotbal, partidele din cadrul Victory Cup sunt oficiate de o brigada formata din doi arbitri.

Victory Cup

Colectivul de arbitraj Victory Cup este format din peste 15 oameni, actuali si fosti oficiali din cadrul AMF sau FRF.

Victory Cup

Incepand cu editia cu numarul 8, Profesorul Mircea Jecu, membru fondator Victory Cup, este Presedintele Comisiei de Arbitraj Victory Cup.

Victory Cup

Pentru o organizare cat mai buna, Victory Cup Casa Pariurilor se bazeaza pe un departament foarte important de organizatori, atat la terenul de joc, cat si in “spatele cortinei”.

Victory Cup

In aceste conditii, in timpul desfasurarii partidelor din cadrul competitiei, exista un observator desemnat pentru completarea raportul de joc si pentru colectarea baremului.

Victory Cup

Cate un observator de joc pe fiecare teren responsabil cu buna desfasurarea a partidelor, omul care completeaza, pe tot parcursul partidei, toate evenimentele din cadrul partidei (marcatori, pasatori etc) in raportul de joc.

Victory Cup

Un observator media, responsabil cu realizarea interviurilor, coordonarea reponsabililor video si foto.

Victory Cup

Pentru o competitie cat mai dinamica, Victory Cup ofera un pachet media foarte atractiv. Toate partidele din cadrul competitiei de minifotbal Victory Cup sunt filmate LIVE, sunt redate sub fosrma inregistrata cu editare, burtiere (etc), plus sub forma unui rezumat care cuprinde golurile si momentele importante ale jocului

Victory Cup

Alaturi de partenerii nostri, pentru fiecare esalon sau serie, premiem cel mai bun portar al etapei, cel mai bun jucator al etapei, plus cel mai frumos gol al etapei (prezentat intr-un montaj video). Rubrica GOLUL ZILEI prezinta cele mai frumoase goluri ale zilei, materie prima pentru GOLUL SAPTAMANII, primele 10 reusite de TOP

Victory Cup

Partidele inregistrate dispun de grafica si sunt postate atat integral, cat si sub forma unui rezumat.

Victory Cup

In fiecare saptamana competitioanala, organizatorii aleg mai multe partide care sunt transmise live pe canalul de Youtube al competitiei, alte meciuri care sunt transmise, cu tot cu comentariu, live, pe pagina de Facebook.

Victory Cup

In fiecare zi competitionala, la terenul de joc se afla un fotograf profesionist specializat in fotografie sportiva care va imortaliza momentele importante din toate partidele.

Victory Cup

Toate jocurile incep cu fotografia de grup pentru fiecare echipa, apoi cadrele editate sunt urcate la senctiunea galeriei foto de la caseta tehnica repartizata fiecarui meci.

Victory Cup

Fiecare partida dispune de un numar de aproximativ 40 de fotografii editate de cea mai buna calitate.

Victory Cup

Colegul nostru Stefan Rotaru, fotograf si editor cu experienta.

Victory Cup

Siguranta jucatorilor este foarte importanta.

Victory Cup

Doamna Mihaela Mosu, sefa departamentului de asistenta medicala Victory Cup Casa Pariurilor, ne face sa fim mai linistiti atunci cand intram pe terenul de joc.

Victory Cup

Doamna Mihaela Mosu - Asistent Medical

Victory Cup

In aceste conditii, in fiecare zi competitionala, cu tot echipamentul necesar, doamna Mosu sau colegul Victor sunt prezenti la teren, ambii pregatiti sa intervina in caz de nevoie.

Victory Cup

Victory Cup Casa Pariurilor premiaza performantele jucatorilor angrenati in competitie.

Victory Cup

O rubrica draga atat noua, cat mai ales jucatorilor angrenati in competitie este “Laureatii saptamanii”!

Victory Cup

Alaturi de partenerii nostri, pentru fiecare esalon sau serie, premiem cel mai bun portar al etapei, cel mai bun jucator al etapei, plus, in Liga 1, cel mai frumos gol al etapei (prezentat intr-un montaj video).

Victory Cup

Premiantii de etapa fiind prezentati, saptamanal, pe pagina de facebook a competitiei.

Victory Cup

In fiecare editie, Victory Cup a premiat performanta, atat cea individuala, cat si colectiva.

Victory Cup

Chiar daca este o competitie de amatori, echipele campioane (Liga 1, 2, 3 sau 4), castigatorii Victory Cup, golgheterii si cei mai buni pasatori, portarii cu cele mai notabile performante sau autorii unor goluri de kinograma, cu totii au fost rasplatiti.

Victory Cup

Pe langa cupele de rigoare, medaliile meritorii si diplome, alaturi de partenerii competitiei am premiat echipele si jucatorii cu excursii la munte sau la mare, kituri de echipament sportiv, vouchere de acces lunar in centre SPA, plus alte premii surpriza.

Victory Cup

Pe lângă performanță, Victory Cup și partenerii competiției au subliniat și a premiat și poveștile care se nasc sau ies în evidență pe terenul de minifotbal.

Victory Cup

Andrei Ciolacu s-a menținut în formă la Victory Cup si si-a ajutat prietenii, fie ca jucat la OSLM sau la 1923.ro. La microfonul Victory Cup, fostul rapidist și-a spus impresia despre turneu, imediat după finalul unei partide.

Victory Cup

Mirel Rădoi, alături de noi în turneul caritabil “Eu îi ajut,jută-i și tu!, a jucat pentru Pronostic Sportiv si Old New Stars, echipe formate din foștii lui colegi de la Steaua.

Victory Cup

Golul Saptamanii aduce la microfon autorul celui mai frumos gol al etapei. Mingea Galbena este trofeul marcatorului.

Victory Cup

In perioadele în care a fost liber de contract, Banel Nicolita a făcut parte din echipa Pronostic Sportiv si Old New Stars. La fel de serios precum a fost în toată cariera sa, fostul internațional se descurcă excelent și pe terenul de minifotbal.

Victory Cup

Noul site al competiției oferă o plajă largă de statistici. Imediat după finalul meciurilor poți vedea care a fost randamentul tău, al colegilor tăi sau îți poți monitoriza adversarii.

Victory Cup

Toate clasamentele sunt actualizate la finalul zilei competiționale, imediat după ce este completată caseta tehnică pentru jocul disputat de echipa ta.

Victory Cup

Pe lângă clasamentele ligilor, statistica oferă și clasamentele individuale pentru golgheteri, pasatori, procentaj de prezențe, evidența cartonașelor și multe alte surprize pe care le vei descoperi prin navigarea secțiunii de “statistici”.

Victory Cup

Această rubrică aduce o “radiografie” în amănunt pentru ficare echipă sau jucător din ediția 9 Victory Cup Casa Pariurilor. Chiar dacă fotbalul nu este matematică, cifrele nu vor minți niciodată.

Condiții de participare

Vârsta minimă: 18 ani

Varsta minima pentru ca un jucator sa fie legitimat in editia cu numarul 10 este de 18 ani.

Jucatori exclusiv amatori

Nu au drept de joc si nu pot fi legitimati in editia cu numarul 10 Victory CUP jucatorii de fotbal profesionisti legitimati la echipele de Liga 1, Liga 2, Liga 3 afiliate LPF si FRF, jucatorii de futsal Liga 1, precum si cei din ligile similare din afara Romaniei.

Minimum 10 jucatori în lot

Lotul echipei este de minim 10 jucatori si maxim 20.

Respectarea programului jocurilor oficiale

Zilele/orele meciurilor sunt urmatoarele: Luni, Marti, Miercuri, Joi sau Vineri incepandu cu ora 20:00

Achitarea taxelor de meci

Victory Cup

Sub Egida Federatiei de Minifotbal

VICTORY CUP își desfășoară activitatea sub egida Federației de Minifotbal din România, ceea ce înseamnă că aria de selecție pentru Naționala de Minifotbal este extinsă și asupra Campionatului nostru.

Bulevardul Ghencea 31, Royal Victory Arena, Sector 6, Bucuresti, Romania