10
Editii
90
Echipe
1500
Jucatori
14
Premii saptamanale
40
Poze / meci
1230
Rezumate video

Vino la Victory Cup

"Mereu peste așteptări!"

Dacă vrei să-i aperi şuturile lui Bănel Nicoliță, crezi că reuşeşti să-l driblezi pe Sorin Ghionea și poţi să-l ţii în marcaj pe Ionuț Mazilu sau să-l blochezi pe Petre Marin, atunci înseamnă că Victory Cup e locul ideal pentru a-ți măsura talentul cu fotbalişti care au scris istorie pe prima scenă a fotbalului românesc şi au participat, la cel mai înalt nivel, în cupele europene.

Ce oferim

Victory Cup

In decursul celor 9 editii in care Victory Cup Casa Pariurilor a crescut de la o editie la alta, competitia s-a bazat pe arbitri care oficiaza in competitiile importante la nivel local si national.

Victory Cup

Conform regulamentelor jocului de minifotbal, partidele din cadrul Victory Cup Casa Pariurilor sunt oficiate de o brigada formata din doi arbitri.

Victory Cup

Colectivul de arbitraj Victory Cup este format din peste 15 oameni, actuali si fosti oficiali din cadrul AMF sau FRF.

Victory Cup

Incepand cu editia cu numarul 8, Profesorul Mircea Jecu, membru fondator Victory Cup Casa Pariurilor, este Presedintele Comisiei de Arbitraj Victory Cup.

Victory Cup

Pentru o organizare cat mai buna, Victory Cup Casa Pariurilor se bazeaza pe un departament foarte important de organizatori, atat la terenul de joc, cat si in “spatele cortinei”.

Victory Cup

In aceste conditii, in timpul desfasurarii partidelor din cadrul competitiei, exista un observator desemnat pentru completarea raportul de joc si pentru colectarea baremului.

Victory Cup

Cate un observator de joc pe fiecare teren responsabil cu buna desfasurarea a partidelor, omul care completeaza, pe tot parcursul partidei, toate evenimentele din cadrul partidei (marcatori, pasatori etc) in raportul de joc.

Victory Cup

Un observator media, responsabil cu realizarea interviurilor, coordonarea reponsabililor video si foto.

Victory Cup

Pentru o competitie cat mai dinamica, Victory Cup Casa Pariurilor ofera un pachet media foarte atractiv. Toate partidele din cadrul competitiei de minifotbal Victory Cup Casa Pariurilor sunt filmate.

Victory Cup

Pentru o competitie cat mai dinamica, Victory Cup Casa Pariurilor ofera un pachet media foarte atractiv. Toate partidele din cadrul competitiei de minifotbal Victory Cup Casa Pariurilor sunt filmate.

Victory Cup

Partidele inregistrate dispun de grafica si sunt postate atat integral, cat si sub forma unui rezumat.

Victory Cup

In fiecare saptamana competitioanala, organizatorii aleg mai multe partide care sunt transmise live pe canalul de youtube al competitiei, alte meciuri care sunt transmise, cu tot cu comentariu, live, pe pagina de Facebook.

Victory Cup

In fiecare zi competitionala, la terenul de joc se afla un fotograf profesionist specializat in fotografie sportiva care va imortaliza momentele importante din toate partidele.

Victory Cup

Toate jocurile incep cu fotografia de grup pentru fiecare echipa, apoi cadrele editate sunt urcate la senctiunea galeriei foto de la caseta tehnica repartizata fiecarui meci.

Victory Cup

Fiecare partida dispune de un numar de aproximativ 40 de fotografii editate de cea mai buna calitate.

Victory Cup

Colegul nostru Gabriel Fluerariu, fotograf si editor cu experienta care, in trecutul sau profesional, a lucrat la ProSport si Mediafax.

Victory Cup

Siguranta jucatorilor este foarte importanta.

Victory Cup

Doamna Mihaela Mosu, sefa departamentului de asistenta medicala Victory Cup Casa Pariurilor, ne face sa fim mai linistiti atunci cand intram pe terenul de joc.

Victory Cup

Doamna Mihaela Mosu - Asistent Medical

Victory Cup

In aceste conditii, in fiecare zi competitionala, cu tot echipamentul necesar, doamna Mosu sau colegul Victor sunt prezenti la teren, ambii pregatiti sa intervina in caz de nevoie.

Victory Cup

Victory Cup Casa Pariurilor premiaza performantele jucatorilor angrenati in competitie.

Victory Cup

O rubrica draga atat noua, cat mai ales jucatorilor angrenati in competitie este “Laureatii saptamanii”!

Victory Cup

Alaturi de partenerii nostri, pentru fiecare esalon sau serie, premiem cel mai bun portar al etapei, cel mai bun jucator al etapei, plus, in Liga 1, cel mai frumos gol al etapei (prezentat intr-un montaj video).

Victory Cup

Premiantii de etapa fiind prezentati, saptamanal, pe pagina de facebook a competitiei.

Victory Cup

In fiecare editie, Victory Cup Casa Pariurilor a premiat performanta, atat cea individuala, cat si colectiva.

Victory Cup

Chiar daca este o competitie de amatori, echipele campioane (Liga 1, 2 sau 3), castigatorii Victory Cup, golgheterii si cei mai buni pasatori, portarii cu cele mai notabile performante sau autorii unor goluri de kinograma, cu totii au fost rasplatiti.

Victory Cup

Pe langa cupele de rigoare, medaliile meritorii si diplome, alaturi de partenerii competitiei am premiat echipele si jucatorii cu excursii la munte, kituri de echipament sportiv, vouchere de acces lunar in centre SPA, plus alte premii surpriza.

Victory Cup

Pe lângă performanță, Victory Cup Casa Pariurilor și partenerii competiției au subliniat și a premiat și poveștile care se nasc sau ies în evidență pe terenul de minifotbal.

Victory Cup

Pe finalul ediției cu numărul 8, Andrei Ciolacu s-a menținut în formă la Victory Cup Casa Pariurilor, și-a ajutat prietenii de la OSLM. La microfonul Victory Cup, fostul rapidist și-a spus impresia despre turneu, imediat după finalul unei partide.

Victory Cup

Mirel Rădoi, alături de noi în turneul caritabil “Eu îi ajut,jută-i și tu!, a jucat pentru Pronostic Sportiv, echipă formată din foștii lui colegi de la Steaua, vicecampioana ultimelor 3 ediții.

Victory Cup

Faimosul Andrei Stoica, campionul mondial Superkombat și prietenul competiției noastre, nu a ezitat să răspundă pozitiv invitațiilor primite din partea Victory Cup Casa Pariurilor.

Victory Cup

În ultimele două ediții, în perioadele în care a fost liber de contract, Bănel Nicoliță a făcut parte din echipa Pronostic Sportiv. La fel de serios precum a fost în toată cariera sa, fostul internațional se descurcă excelent și pe terenul de minifotbal.

Victory Cup

Noul site al competiției oferă o plajă largă de statistici. Imediat după finalul meciurilor poți vedea care a fost randamentul tău, al colegilor tăi sau îți poți monitoriza adversarii.

Victory Cup

Toate clasamentele sunt actualizate la finalul zilei competiționale, imediat după ce este completată caseta tehnică pentru jocul disputat de echipa ta.

Victory Cup

Pe lângă clasamentele ligilor, statistica oferă și clasamentele individuale pentru golgheteri, pasatori, procentaj de prezențe, evidența cartonașelor și multe alte surprize pe care le vei descoperi prin navigarea secțiunii de “statistici”.

Victory Cup

Această rubrică aduce o “radiografie” în amănunt pentru ficare echipă sau jucător din ediția 9 Victory Cup Casa Pariurilor. Chiar dacă fotbalul nu este matematică, cifrele nu vor minți niciodată.

Condiții de participare

Vârsta minimă: 18 ani

Varsta minima pentru ca un jucator sa fie legitimat in editia cu numarul 10 este de 18 ani.

Jucatori exclusiv amatori

Nu au drept de joc si nu pot fi legitimati in editia cu numarul 10 Victory CUP jucatorii de fotbal profesionisti legitimati la echipele de Liga 1, Liga 2, Liga 3 afiliate LPF si FRF, jucatorii de futsal Liga 1, precum si cei din ligile similare din afara Romaniei.

Minimum 10 jucatori în lot

Lotul echipei este de minim 10 jucatori si maxim 20.

Respectarea programului jocurilor oficiale

Zilele/orele meciurilor sunt urmatoarele: Luni, Marti, Miercuri, Joi sau Vineri incepandu cu ora 20:00

Achitarea taxelor de meci

Victory Cup

Sub Egida Federatiei de Minifotbal

VICTORY CUP își desfășoară activitatea sub egida Federației de Minifotbal din România, ceea ce înseamnă că aria de selecție pentru Naționala de Minifotbal este extinsă și asupra Campionatului nostru.

VictoryCup in Media

Victory Cup
18 Iun 2018
Bănel Nicoliţă şi Sorin Paraschiv fac spectacol la minifotbal
  • Telekom Sport

Bănel Nicoliţă şi Sorin Paraschiv au lăsat fotbalul de performanţă, însă continuă să facă spectacol pe terenul de minifotbal.

Victory Cup
01 Mai 2018
Minifotbalul, noul sport naţional
  • Telekom Sport

Mii de bucureşteni şi foşti fotbalişti joacă, săptămânal, în competiţiile dedicate sportului în care România este campioană europeană de şase ori.

Victory Cup
22 Iun 2017
Victory Cup, o nouă competiție sub egida FMR!
  • Click

În Victory Cup evoluează foşti jucători din Liga 1, precum Sorin Ghionea, Petre Marin sau Gigel Coman.

Victory Cup
12 Iun 2018
A fost campion cu Unirea Urziceni şi acum e adversarul lui Ghionea, Paraschiv şi Petre Marin
  • DigiSport

Cristi Dănălache a fost campion cu Unirea în 2009, iar apoi a ajuns golgheterul campionatului Chinei, în 2012, când a marcat 23 de goluri pentru Jiangsu Suning.

Victory Cup
23 Apr 2017
Ca pe vremuri! Rapid old-boys și Steaua 2006 au făcut spectacol, într-un meci cu 13 goluri
  • DigiSport

Daniel Pancu a făcut spectacol la un meci în scop caritabil al foştilor rapidişti contra foştilor stelişti, organizat de Victory Cup.

Victory Cup
27 Apr 2018
12 ani de la returul cu Boro! Ce meci dispută azi UEFAntasticii Stelei
  • DigiSport

Petre Marin, Sorin Ghionea, dar și marile absențe ale returului cu Midlesbrough, Sorin Paraschiv și Bănel Nicoliță, vor evolua în această seară, în competiția de minifotbal Victory Cup.

Victory Cup
23 Apr 2017
Spectacol ca în vremurile bune. Meci caritabil între echipele Rapid Old Boys și Steaua 2006
  • GSP

Echipele Rapid Old Boys și Steaua 2006 au jucat un meci caritabil astăzi, pentru ajutorarea unui copil de 8 ani diagnosticat cu autism.

Victory Cup
24 Apr 2017
Meci Steaua - Rapid, la old boys, pentru ajutorarea unui copil suferind de autism
  • News.ro

Echipa Rapid Old Boys a învins formaţia Steaua 2006, cu 6-5, în cadrul unui turneu caritabil “Eu îi ajut, ajută-i şi tu!”, organizat de Victory Cup.

CE SPUN ALȚII DESPRE VICTORY CUP

În calitate de participant la această competiție, pot recomanda tuturor să vină să joace fotbal la Victory Cup. Noi, foștii fotbaliști, o facem cu plăcere și suntem mulțumiți de organizarea unei competitii care nu face altceva decât să promoveze competiția, fair play-ul și fotbalul jucat așa cum l-am învățat cu toții

Petre Marin
fost jucător Steaua

E întotdeauna o plăcere pentru mine sa particip la turnee de fotbal bine organizate și care își propun să promoveze sportul și competiția. N-ar trebui sa ignorăm mișcarea, ea înseamnă sănătate. Mi-a placut tot ce am vazut la Victory Cup și mereu voi răspunde prompt la inițiativele lor

Bănel Nicoliță
fost jucător Steaua

La Victory Cup avem cea mai bună ocazie de a face mișcare și de a ne bucura și de fotbal în același timp

Dan Mic

Fotbalul e sportul rege, n-ai cum să nu fii îndrăgostit de el. Mulțumim Victory Cup pentru această competiție!

Sergiu Surcel

The best competition in Bucharest! Good job, a big like from me!

Mostafa Taha
;