ANUNȚ IMPORTANT! Start pentru înscrieri în ediția cu numărul 10 V1ct0ry Cup Casa Pariurilor

25/02/2019
STIRI

Echipele care doresc să își valideze poziția castigată sportiv în cadrul ediției cu numărul 9 o pot face în perioada 25 Februarie- 1 Aprilie.

După acest termen (dată) echipele care nu au semnat contractul își vor pierde pozițiile în țintarul ediției cu numărul 10, iar pozițiile rămase libere vor fi completate, conform regulamentului, de alte formații, fie mai jos clasate la sfârșitul ediției în curs, fie cu echipe din afara competiției, în funcție de ligă.

Ședința tehnică pentru ediția cu numărul 10 Victory Cup Casa Pariurilor va avea loc la data de 17 Mai 2019, zi până la care toți managerii trebuie să aibă loturile definitivate.

*Echipele angrenate în ediția cu numărul 9 care își vor valida pozițiile pentru următoarea stagiune vor beneficia de reduceri la taxa de înscriere.

**Formațiile care vor înscrie în competiție și echipa a doua, “satelit”, vor achita o singură taxă de înscriere.

***Formațiile care înregistrează datorii financiare pe parcursul ediției cu numărul 9 nu vor avea dreptul de validare pentru pozițiile castigate sportiv până la stingerea totală a restanțelor financiare.

Pentru mai multe datalii, la orice oră, vă stă la dispoziție Dragoș Buzatu, președintele Comisiei de Organizare Victory Cup Casa Pariurilor – 0732 421 300

 

 

 

Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

SPONSOR PRINCIPAL

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!