“Eu îi ajut, ajută-I și tu!“. Artiștii și fotbaliștii au jucat pentru Antonia, spectacol pe terenul de minifotbal

06/03/2019
STIRI

Campania Eu îi ajut, ajută-i și tu!” a venit în sprijinul fetiței în vârstă de opt ani, dignosticată în 2015 cu neuroblastom , micuță care, în acest moment este în Italia, acolo unde urmează un tratament dur.

O partidă de fotbal între prieteni, cu orgolii, spectacol și bucuria unui gest nobil. Victoria a fost a foștilor steliști, 2-1, dubla lui Dragoș Bogdan, respectiv golul fostului rapidist și petrolist, Daniel Chiriță.


Daniel Chiriță, antrenorul jucător de Naționala Artiștilor Fotbaliști, a înscris pe foaie un lot lărgit, cu nume grele, actori, compozitori, dansatori...fotbaliști:

Adi Robu (portar), Paul Gheorghe, Rareș Varniote, Ionică Moroșanu, Rareș Dragomir, Răzvan Oprea, Andrei Mateiu, Florin Moise, Alex (Masterchef), Marinică Iurchivici, Mattyas, Șarpe, Valis Stan. Coordonatorul și membrul fondator Mihai Lazăr a fost la post și s-a implicat în tot ce înseamnă organizarea formatiei care, în 2014 și 2018, a adus la București titlul mondial de la Art Football.


Old New Stars, viceampiona Victory Cup Casa Pariurilor, prin Petre Marin, liderul formației, a aliniat o formula cu nume grele, jucători care au făcut istorie în fotbalul românesc, plus doi campioni mondiali la Red Bull Neymar Jr’s Five, Mihai Mihalache și Dragoș Bogdan.

Old New Stars: Ionuț Matalică (portar), Răzvan Ionescu, Cosmin Stegaru, Mihai Mihalache, Mirel Rădoi, Gigel Coman, Petre Marin, Sorin Paraschiv, Dragoș Bogdan. 

Mulțumim tuturor celor prezenți, cei care au sprijinit demersul nostru și nu uitați că puteți dona în continuare în conturile deschise pentru Antonia. Mulțumim, reverență! 


Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

SPONSOR PRINCIPAL

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!