Dăm startul înscrierilor pentru sezonul cu numărul 11. Echipele participante își pot valida poziția sportivă până la 15 februarie

22/01/2020
STIRI

Dăm startul înscrierilor pentru sezonul cu numărul 11. Echipele care au luat startul în ediția cu numărul 10 își pot valida poziția sportivă dobândită până la data de 15 februarie.

Taxa de înscriere pentru ediția 11 este de 500 lei, plus o garanție de 600 de lei

Pentru ediția cu numărul 11, TAXA de meci va fi în valoare de 200 lei (fără altă taxă pentru climatizare în sezonul rece)

*Managerii echipelor aflate în primele două ligi valorice trebuie să aibă în vedere că, începând cu sezonul 11, conform regulamentelor, echipele vor fi obligate să aibă echipament de joc inscripționat cu numere. Tricou plus șort.

Pachetul Victory Cup pentru ediția 11 oferă FILMAREA LIVE a tuturor meciurilor fără a percepe o altă taxă, rezumatul partidelor cu grafică, cel mai mare fond de premiere pentru o competiție de minifotbal din București și din țară (săptămânale și la sfârșitul sezonului), rubrici surpriză după fiecare zi competițională, MEDIC, FOTOGRAF pentru fiecare joc.

*Victory Cup oferă DISCOUNT de 25 % formațiilor înscrise în campionat care doresc să-și achiziționeze echipament prin inetrmediul partenerului tehnic al competiției – JOMA

Mai multe relații vă poate oferi Dragoș Buzatu, președinte Victory Cup – 0732 421 300

 

Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

SPONSOR PRINCIPAL

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!