Întrunită Sambata, 09 aprilie 2022, Comisia de Organizare a Victory Cup a luat deciziile prezentate mai jos:

9/4/2022
COMISIA DE DISCIPLINA

In urma contestatiei formulata de catre Carol Logofatu, manager al echipei 4utattoo din data 28.02.2022 privind dreptul de joc al jucatorului Gabriel Nedelcu, jucator legitimat la Apa Ilfov Ciolpani, Comisia de Organizare a Victory Cup a luat urmatoarele decizii.


Conform Articolul 33 - Legitimarea si transferul jucatorilor din Regulamentul de Organizare al Victory Cup

G. Nu au drept de joc si nu pot fi legitimati in editia cu numarul 11 Victory CUP jucatorii de fotbal profesionisti legitimati la echipele de Liga 1, Liga 2, Liga 3 afiliate LPF si FRF, jucatorii de futsal Liga 1, precum si cei din ligile similare din afara Romaniei;

H. Folosirea unui jucator de fotbal din Liga I-a, a II-a, a III-a LPF/FRF sau futsal (VEZI PUNCTUL E) va fi sanctionata cu pierderea partidei care face obiectul contestatiei cu 3-0, insa numai daca sa introdus o contestatie/sesizare regulamentara si dovedita. In P a g i n a 19 | 27 plus, jucatorul in cauza va fi exlus din competitie cat timp este legitimat in ligile mentionate mai sus, iar echipa va fi depunctata (de la 3 la 9 puncte, NUMAI in cazul in care a mai jucat si in alte meciuri!) conform deciziei Comisiei de Disciplina) si va primi o sanctiune pecuniara intre 50 si 200 lei și avertisment scris. In caz de recidiva, echipa in cauza poate fi exclusa din competitie.


1. Rezultatul meciului Apa Ilfov Ciolpani vs 4utattoo din cadrul Ligii 3B va fi castigat la masa verde ( 3-0 ) de catre echipa oaspete. 

2. Echipa Apa Ilfov Ciolpani va fi depunctata cu 3 puncte. ( Conform Art 33, punctul H )
Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!