VICTORY CUP 11 se încheie. Începe Victory Cup 12!

24/6/2022
STIRI

VICTORY CUP 11 se încheie.

Începe Victory Cup 12! 

Festivitatea de premiere

Într-o zi de luni, pe 4 iulie, de la 20:30, în incinta de-acum celebrei baze sportive din Ghencea 31, Victory Cup își va premia eroii și campioanele lor. Pentru că locația ne-o permite, vom organiza cea mai amplă festivitate de premiere din ultimele sezoane. Așa cum v-am obișnuit, nu vor lipsi vedetele și numele importante din domeniu.

În preambul, vom face galerie echipei favorite în finala Cupei - ultimul fluier va nota sfârșitul jocului și începutul marii petreceri a sezonului XI Victory Cup. La capătul unei perioade foarte complicate pentru organizarea unui eveniment sportiv de asemenea amploare, cu pauze, restricții și perioade mai dificile decât în mod normal, suntem mândri să ne bucurăm de finalul unui sezon cu cifre impresionante. 

 


Cifre impresionante 


Cele 92 de echipe au fost împărțite în șase serii, respectiv patru ligi. S-au oganizat câte 12 meciuri în fiecare seară, de luni până vineri, și-au particpat la competiție peste 2.000 de persoane. S-au acordat premii săptămânale celor mai apreciați jucători și mai valoroși portari ai etapelor, s-au votat și premiat cele mai frumoase goluri. Ne-am văzut și pe teren, și live pe internet, ne-am revăzut în rezumate, imagini și interviuri, am apărut în știrile ori emisiunile mass media de profil. 


Nume cunoscute


Andrei Grecu, pe care cei mai mulți dintre noi îl cunoaștem după vocea Meciului Săptămânii, va prezida întreaga acțiune. I se vor alătura cei mai importanți oameni din stafful Victory Cup, în frunte cu Dragoș Buzatu, și nume celebre din fotbalul românesc. Punctul culminant va fi, bineînțeles, momentul în care vom enumera echipele premiante ale ediției și cei mai buni jucători ai Victory Cup.

 Fond de premii de 40.000 de lei de la parteneri


Alături de organizatorii Victory Cup, care acordă premii celor mai performante trupe, VIP Voyage participă la fondul de premiere cu excursii atât pentru echipe, cât și pentru jucători. Și nou înființatul Pub îi va susține pe cei mai buni cu premii constând în consumație la bar. 

Nu pot lipsi Alexandrion, care susține performanța la Victory Cup cu premii săptămânale pe tot parcursul turneului și MănușiOnline.ro, care premiază cei mai buni goalkeeperi și participă în sezonul următor la fondul de premii săptămânale.


Premii pentru campioane 


VIP Voyage susține festivitatea cu premii constând în week-enduri la Poiana Brașov, de vinei până duminică. Vor fi incluse cazarea cu mic dejun și va fi asigurat accesul la SPA într-un hotel de 4 stele timp de două nopți, în lunile octombrie ori noiembrie 2022.

Campioana Ligii 1 va fi premiată cu 12 excursii marca Vip Voyage, vicecampioana cu 6 excursii, locul al treilea un voucher de 1.000 de lei valabil la Victory Pub. Campioanele celor două serii din Liga 2 vor câștiga câte 7 excursii, iar liderele celor două serii din LIGA 3 vor fi remunerate cu câte 5 excursii. Prima echipă clasată în LIGA 4 va câștiga un voucher utilizabil în Victory Pub în valoare de 1.000 de lei.


Premii pentru portari


PARTENER OFICIAL Victory Cup, manusionline.ro premiază cei mai buni portari la finalul acestui sezon și, începând cu sezonul următor, vine cu vouchere săptămânale pe tot parcursul campionatului. Dacă ești portar la Victory Cup, pregătește-te să fii premiat cu mănuși RG și vouchere pe shopul manusionline.ro.

Vor fi chemați la premiere cei mai buni portari din fiecare serie, care vor fi recompensați cu câte o pereche de mănuși.


Premii pentru golgheteri


Nu puteau lipsi golgheterii din lista premianților. În LIGA 1, cel mai bun marcator va câștiga un voucher Victory Pub de 500 de lei. Golgheterii celorlalte ligi vor câștiga, de asemenea, vouchere în valoare de 350 lei pentru Liga 2, 250 lei pentru Liga 3, 200 lei pentru Liga 4.


Premii pentru cei mai buni


Se vor acorda premii inclusiv pentru performanțe la nivelul întregului turneu. Se va acorda câte o excursie celui mai bun marcator al turneului, celui mai bun portar al turneului și celui mai bun manager al competiției. Tot o excursie va primi și executantul celui mai frumos gol înscris la Victory Cup în sezonul XI.  

Urmează ediția a XII


La câteva zile distanță, ne vom revedea la ședința tehnică pentru configurarea noului sezon. Apoi, din 11 iunie, la Victory Cup se vor juca primele meciuri ale noului sezon, unul în care atât numărul de echipe cât și valoarea premiilor vor atinge cu totul alte cote.


Vă mulțumim și vă așteptăm la festivitatea de premiere.


Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!