Înscrie-te la VICTORY CUP! 112 echipe în sezonul 12.

21/4/2022
STIRIHAI LA VICTORY CUP!
- 112 ECHIPE în SEZONUL 12 - 


Victory Cup reia procesul de înscriere în competiție după mai mult de jumătate de an, iar sesiunea este dedicată în special celor care nu au prins loc în actualul sezon, aflat în derulare. Desfășurată sub egida Federației Române de Minifotbal, Victory Cup devine primul turneu de amatori din România cu peste 100 de echipe legitimate.

Comisia de Organizare a hotărât să suplimenteze cu 20 numărul de echipe participante. Efortul organizațional este unul nemaîntâlnit până în prezent în turneele de minifotbal din România, iar turneul este completat cu transmisii integrale live pentru fiecare meci în parte, materiale multimedia profesioniste și analize la cel mai înalt nivel.

Surprize pentru echipele prezente

Echipelor deja prezente în competiție, cele mai multe cu tradiție la Victory Cup, le punem la dispoziție posibilitatea de a achita doar jumătate din garanție, dacă își confirmă participarea înainte de 15 mai 2022. De asemenea le-am asigurat un discount de 30% la echipamentele Joma, achiziționate prin Victory Cup înainte de începerea sezonului 12.4 LIGI, 7 CAMPIONATE și o Cupă.

Cele 112 echipe participante la turneu în ediția a 12-a vor fi împărțite în patru ligi. 16 echipe vor juca în Liga 1, iar Liga a doua va avea două serii a câte 16 echipe, ca până în prezent. Liga 3 va fi extinsă la trei serii a câte 16 echipe. Liga 4 își va mări și ea volumul de la 12 la 16 echipe. Competiția din campionat este completată de meciurile din Cupă, disputate în dublă manșă, în sistem eliminatoriu.

La Victory Cup poate participa orice amator care își face echipă și vrea să joace fotbal într-un cadru oficial. Fanii competiției sunt privilegiați cu streaming, grafică live și comentariu profesionist la partidele săptămânii.

Taxe și garanții

Taxa pentru înscrierea fiecărei echipe în turneu este de 500 de lei. La semnarea contractului, se achită o garanție de 900 de lei (patru meciuri). Echipele care se înscriu până pe 15 mai 2022 vor achita doar două meciuri. Nu sunt admiși jucători care profesioniști legitimați în Liga 1, Liga 2 și Liga 3 de fotbal, precum și cei legitimați în Liga 1 futsal. Perioada de înscrieri se încheie pe 3 iunie 2022.

Taxa de meci este de 225 de lei și în ea sunt incluse închirierea terenului, serviciile oferite de arbitri, asistenți medicali și fotografi profesioniști. Toate meciurile sunt transmise live online, iar cele mai importante au parte de comentariu de specialitate asigurat în direct de pe marginea terenului. 

Premii totale de peste 20.000 de euro

Grație sponsorilor competiției, premiile totale asigurate în perioada sezonului 12 depășesc 20.000 de euro și pot fi suplimentate pe parcurs. Premiile se acordă săptămânal pentru cei mai buni jucători/portari, pentru cel mai votat gol al etapei și cu alte ocazii surpriză care vor fi dezvăluite pe parcurs.


Locație și zile de joc

Toate meciurile se dispută în aceeași locație: Royal Victory Arena, Ghencea 31, București. Etapele sunt programate de luni până vineri, între orele 19:30 - 23:00, cu mențiunea că încercăm să ținem cont de disponibilitatea fiecărei echipe în parte.

Victory Cup eSports

Echipele vor fi reprezentate virtual și cu aceleași nume în campionatul de Fifa. Lotul pentru jocurile de Fifa va fi format din jucători legitimați în cadrul echipei de minifotbal. Vor exista și aici premii săptămânale și finale. Taxa de meci - 15 lei / echipă.

Victory Cup Old Boys

Începând cu sezonul 12 organizăm Liga 1 Old Boys, un campionat de 12-16 echipe la care au drept de joc cei născuți până la 31 decembrie 1987 (inclusiv). Și acest turneu se adresează jucătorilor amatori care vor să practice minifotbal într-un cadru organizat în mod profesionist. Fiecare echipă are dreptul de a utiliza un jucător cu vârsta între 30 și 35 de ani (născut în intervalul 1 ianuarie 1987 - 31 decembrie 1992). 

Taxa de înscriere - 400 de lei. Taxa de meci - 200 lei.

Liga 1 Old Boys va beneficia de aceeași expunere media ca ligile amintite mai sus, voturi pentru golul zilei, premii pentru golul săptămânii, meciuri trasmise live și comentate de specialiști, arbitri, asistenți medicali și fotografi profesioniști. 

Loturi de 8, până la 20 de jucători. Meciuri de 2x20 de minute.

Fiecare echipă în parte trebuie să aibă un reprezentant oficial care face parte din lot și care are rolul de căpitan de echipă. El poate îndeplini și funcția de oficial ori antrenor. Meciurile se desfășoară în două reprize a câte 20 de minute, iar pe parcursul meciului nu există limită de schimbări.


Hai cu echipa la VICTORY CUP!

Vei fi răsplătit cu materiale video și fotografii profesioniste, interviuri și statistici în funcție de performanțe. Pentru că Victory Cup este cea mai cunoscută competiție de minifotbal din București și sub egida Federației Române de Minifotbal, turneul este vizibil și în mass media de specialitate (DigiSport, Prosport, ProTV s.a.).


Pentru detalii, contactează unul din numerele de mai jos:

+40 775 631 391
+40 747 518 865
+40 721 999 100

Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!