Mass Media despre Steaua - Rapid la VICTORY CUP

5/6/2022
STIRI

Încă se vorbește în mass-media despre Meciul UEFAntasticilor: Rapid - Steaua organizat de Victory Cup. Ne-am apucat să adunăm știrile care s-au scris despre eveniment, ca atunci când păstram articolele decupate din ziare, convinși fiind că și noi, într-o formă ori alta, am scris și scriem istorie.

GSP: „UEFAntastici” de la Steaua și Rapid s-au întâlnit într-un meci caritabil, pe sintetic, în cadrul „Victory Cup”. S-a încheiat 2-2, iar unii dintre protagoniști s-au prezentat din punct de vedere fizic ca în vremurile de glorie.

DigiSport: Nicoliță, la 16 ani de la meciul Steaua-Rapid. ”Or să mă viseze toată viața”

PlaySport: Mirel Rădoi avea bilet la finala UEFA Champion, însă a preferat să rateze confruntarea dintre Liverpool și Real Madrid pentru o cauză nobilă. Fostul selecționer s-a aflat pe teren alături de alte nume mari ale fotbalului românesc precum: Petre Marin, Daniel Pancu, Sorin Paraschiv, Valentin Negru, Sorin Ghionea, Daniel Niculae și Bănel Nicoliță.

Orange Sport: Liber de contract după despărţirea de echipa naţională, la finalul anului trecut, Mirel Rădoi este gata să revină pe banca tehnică.

Antena Sport: Bănel Nicoliţă a avut o apariţie emoţionantă la turneul caritabil la care au mai participat foştii săi colegi de la Steaua, dar şi rivali de la Rapid. Cele două fiice i-au făcut galerie lu Bănel Nicoliţă.

DigiSport: La 16 ani de la confruntarea dintre Steaua și Rapid, din sferturile Cupei UEFA, eroii de atunci ai celor două formații s-au reîntâlnit pe teren pentru un meci demonstrativ.

(material în curs de updatare)

Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!