REZULTATE: luni, 19 septembrie

19/9/2022
STIRI
 • BSC și ARIPILE o detronează pe NEW GALAXY.
 • OTELUL se predă în fața noului lider, INNIGHT.
 • CHIAJNA pică pe locul doi.


 • Prima zi a celei de-a treia etape din 3B o urcă pe CONFORT URBAN pe locul 1, dar egalul din prima săptămână ar putea să-i afecteze poziția. BUCURESTII NOI pierde ocazia de 3 din 3; BREAZU ar putea fi avantajată.


  LIGA 4B  ETAPA 3

  FC BUCURESTII NOI 1-3 MFC CONFORT URBAN

  CF LOS PATRONES 2 6-3 WINNERS 2


  După victoria de-aseară, SPORTING 2 rămâne pe podium, dacă luăm în calcul diferența uriașă de golaveraj în fața colegelor de ierarhie. UNITED EM coboară sub CRIS GROUP, care învinge cu STORY TEAM și se-ndepărtează ceva mai confortabil de zona roșie.


  LIGA 4A ETAPA 8

  CRIS GROUP TEAM 5-1 STORY TEAM

  SPORTING BUCURESTI 2 7-2 UNITED EM  FORZZA JUNIOR și GOODFELLAS execută un egal cu zece goluri; juniorii sunt în real pericol să piardă locul de pe podium. GLORY TEAM o depășește pe GALACTIK în clasament grație victoriei din meciul direct. TTX urcă și-o surprinde pe EAGLES 2 provocându-i a treia înfrângere din sezon.


  LIGA 3C

  FORZZA JUNIOR 5-5 GOODFELLAS F.T.

  GALACTIK FOOTBALL 3-5 GLORY TEAM

  EAGLES BUCURESTI 2 5-7 TTX  BSC și ARIPILE profită la unison de victoriile în fața celor de la APA ILFOV, respectiv ARES IPA 2, și-o detronează pe NEW GALAXY, care face egal cu ACADEMICA MILITARI. BLAUGRANA iese de la cutie cu a doua victorie în campionat.


  LIGA 3B

  PROGRESUL CORABIA 1-5 BLAUGRANA BUCHAREST

  NEW GALAXY 1-1 ACADEMICA MILITARI

  ARES IPA 2 3-4 ARIPILE BUCURESTI

  BSC 4-2 APA ILFOV CIOLPANI  OTELUL face al patrulea pas pe loc, de această dată legitim, în fața noului lider, INNIGHT. CHIAJNA pică pe locul doi la golaveraj după egalul cu SAMEDAY.


  LIGA 2A

  SAMEDAY 2-2 CHIAJNA TEAM

  INNIGHT EXPRESS TEAM 5-1 OTELUL  LUDICOM adună o victorie-n plus în partida cu SPECIALII. FC ONEȘTI prinde-o gură de aer proaspăt în demisolul SUPERLIGII, în fața lanternei roșii, PĂDURARII DT.


  LIGA 1

  LUDICOM ART 5-1 SPECIALII

  PĂDURARII DT 1-6 FC ONESTI
Dorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!