REZULTATE: marți, 20 septembrie

20/9/2022
STIRI

* MDL rămâne în fruntea ligii 4B.

* FCSB e în top 4

* LA SQUADRA are punctaj maxim 

* DRISTOR se menține la un singur punct distanță de lider

* ACUMEN bagă șase-n poarta celor de la ROMA

* remiza între LEXLAZIO și OLD NEW STARS.
MDL câștigă la limită în fața ultimei clasate AHR și rămâne alături de MFC în fruntea ligii 4B

LIGA 4B  ETAPA 3 MDL TEAM 2-1 AHR LOGISTICSYBB 2 coboară sub linia mediană a ierarhiei 4A, egalată la puncte și depășită în meci direct de PORTOCALA MECANICĂ. FCSB ține pasul cu celelalte echipe din top 4; ASCB rămâne antepenultima echipă în ierarhie.

LIGA 4A  ETAPA 8

YOUNG BOYS BUCUREȘTI 2 3-4 PORTOCALA MECANICA

ASCB 1-7 FCSBYNWA merge-n plutonul doi din 3B, cot la cot cu UNITED 2, pe care-o învinge în meci direct și-o ajunge la puncte.


LIGA 3B  ETAPA 8

UNITED BUCURESTI 2 3-4 YNWA CORMORANIIÎn opt etape, BATRANII 2 adună primele două victorii abia în ultimele patru etape; DIVIZIA EST contabilizează cinci etape fără punct în clasament. LA SQUADRA are punctaj maxim inclusiv după întâlnirea de zece-doi cu OLDIES - GOLDIES. BOLINTIN ajunge la a treia victorie consecutivă; LUPII MOV e la a treilea eșec în linie.


LIGA 3A  ETAPA 8

BATRANII 2 7-4 DIVIZIA EST

LA SQUADRA 10-2 OLDIES - GOLDIES

F.C.BOLINTIN 4-2 LUPII MOVProvizoriu, FC DUMBON se-ntoarce printre echipele de top din 2B, în dauna celor de la PĂDURARII DT 2, echipă cu patru puncte în opt săptămâni de joc.


LIGA 2B  ETAPA 8

PĂDURARII DT 2 3-5 FC DUMBONDRISTOR se menține la un singur punct distanță de lider; îi cade victimă METROPOLIS. ACUMEN bagă șase-n poarta celor de la ROMA și rămâne în top, la două puncte de urmăritoare. ARES IPA urcă pe șase, în dauna celor de la UNDER 40, care rămân cu două victorii în 2A.


LIGA 2A  ETAPA 8

DRISTOR PREDATORS 5-2 METROPOLIS BUCURESTI

AS ROMA 0-6 ACUMEN

UNDER 40 5-7 ARES IPA

WIZARDS 0-3 DACRISÎn fruntea SUPERLIGII, remiza dintre primele două locuri păstrează un punct distanță între LEXLAZIO și OLD NEW STARS. Al doilea egal al Ligii 1 se-ntâmplă între ASTRA KIDS și YBB, două echipe cu obiective diferite în campionat. BĂTRÂNII reușește performanța de-a o învinge pe ARSENAL și pare că-ncearcă rocada în etapele următoare.LIGA 1  ETAPA 8

LEXLAZIO BUCURESTI 2-2 OLD NEW STARS

ASTRA KIDS 2-2 YOUNG BOYS BUCUREȘTI ARSENAL ROMANIA SUPPORTERS CLUB 2-5 BATRANIIDorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!