REZULTATE: miercuri, 21 septembrie

21/9/2022
STIRI

FAN COURIER riscă să piardă podiumul.

SPARTAN’S învinge cu ELECTRICTELECOM.
ADA câștigă în derby cu BRUTALSTACSSNG și satelitul NEW GALAXY își câștigă meciurile, atât cât să ocupe în siguranță locurile cinci și șase. CATALUNIA este marea perdantă a seriei 4A


LIGA 4A  ETAPA 8

SNG TEAM 4 - 3 FC VARLAAM

NEW GALAXY 2 7 - 2 CATALUNIAPUI DE URS reușește s-o țină-n loc pe DELFINII SECTOR 5, SOUTH se-ndepărtează la șase puncte de lanterna roșie RANGERS.

LIGA 3C  ETAPA 8

PUI DE URS 4 - 1 DELFINII SECTOR 5

SOUTH BUCUREȘTI 4 - 1 RANGERS BUCURESTIWINNERS își securizează poziția a șasea în ierarhie grație victoriei cu DDB, iar GOLDEN BOYS rămâne lider în seria 3B învigând și la BIZZ BRAZIL.

LIGA 3B  ETAPA 8

DDB 1 - 4 WINNERS

BIZZ BRAZIL 3 - 5 GOLDEN BOYSADA iese învingătoare din derby-ul cu BRUTALSTACS și păstrează poziția secundă în clasament. 

LIGA 3A  ETAPA 8

ADA TEAM 4 - 2 FC BRUTALSTACSHOOLIGANS o-ngheață la un punct pe JUVE, iar EAGLES țintește podiumul în victoria cu FCR. CUERVOS e la a doua victorie consecutivă, ultima în partida cu PORTOCALA, și vremurile-n care ocupa ultimul loc par apuse. LUCEAFĂRUL e la al patrulea rezultat verde.

LIGA 2B  ETAPA 8

FCR 1 - 4 EAGLES BUCURESTI

HOOLIGANS FC 4 - 2 FC JUVE

LOS CUERVOS 5 - 3 PORTOCALA

ARMY V55 1 - 4 LUCEAFĂRULUNITED profită de forma alternantă a celor de la HORNETS, PHOENIX face schimb de locuri cu H2ON.

LIGA 2A  ETAPA 8

HORNETS 2 - 3 UNITED BUCURESTI

PHOENIX F.C. 6 - 3 H2ONSPARTAN’S produce surpriza în SUPERLIGĂ și-nvinge la un gol pe ELECTRICTELECOM. 1 DECEMBRIE câștigă cu scor strâns și podiumul devine alunecos pentru FAN COURIER.

LIGA 1  ETAPA 8

SPARTAN'S 2018 2 - 1 ELECTRICTELECOM

F.C. 1 DECEMBRIE 4 - 3 FAN COURIERDorim să aflăm părerea ta, lasă un comentariu mai jos!

PARTENERI

VictoryCup și în inbox-ul tău. Abonează-te la newsletter!